Kako prihraniti z notranjim oblikovalcem?

Kako prihraniti z notranjim oblikovalcem?

  • 11.04.2018

Če bi bilo notranje oblikovanje tako enostavno, bi imeli vsi najlepše Pinterest boarde. Ker pa ni vsak, ki prenavlja prostor tudi notranji oblikovalec, vas opremljanje hitro lahko stane preveč. Ne samo stroškov, ampak tudi časa in energije.

Ampak, ali ni najem notranjega oblikovalca absolutni luksuz, ki si ga lahko privoščijo samo bogataši? Ja, je luksuz – ker kar naenkrat nimate nepotrebnega stika z zunanjimi podizvajalci in delavci, ki vam hodijo po vašem domu, zamujajo, se ne držijo rokov, o čiščenju, časovnem koordiniranju in vstopanju v vaš osebni prostor pa ni potrebno izgubljati besed. Že dolgo pa ne drži več, da je takšen luksuz na voljo samo bogatašem.

Vedno pogosteje se za LiveIn odločijo tisti, ki želijo zares prihraniti pri novem domu oziroma pri obnovi doma. Naši notranji oblikovalci vam bomo namreč omogočili takojšnji in dolgoročni prihranek.

Z nami boste prihranili pri napakah

Ste že kdaj začeli sami opremljati prostor? Odpravili ste se v Harvey Norman, ali pa v Lesnino, zapičili ste se v točno tisto sedežno garnituro, ki vam je takoj padla v oči, in rekli: “Nekje je pač treba začeti….”. Od tistega trenutka dalje ste iskali omare, predalnike, mizo, stole, preprogo in slike, ki bi vsaj približno pristajale k sedežni, prehodili ste že trgovine, centre, sejme, “poskusno” kupili že nekaj kosov, ki pa potem v vašem domu nikakor niso delovale naravno. Zdaj ste že brez živcev, energije in denarja, predvsem pa v bistvu želite novo sedežno, ki bo pasala k kupljenim stvarem, ker imate novo idejo iz Pinteresta.

Z vami delamo na končnem izgledu – na celoti. Iz tam pa delamo nazaj k posameznim kosom pohištva. Ko imate enkrat v mislih, kakšen stil želite v prostoru, kakšne občutke, katero tematiko…, bo to lažje dosegljivo kot pa s kupovanjem posameznih delov prostora. Mi vam pomagamo videti večjo sliko, hkrati pa boste z nami samo 1x kupovali vse te kose pohištva, brez poskusov in napak.

Z nami boste prihranili pri času

Tu pridemo do tistega “luksuz” dela iz uvoda – luksuz je, ko se lahko popolnoma prepustite svojim idejam, za dejansko izvedbo idej pa poskrbimo mi v LiveIn studiu. Plani in sanje so zmeraj najlepši del projekta, neskončno brskanje po različnih trgovinah, povpraševanje po izdelkih, materialih in barvah, rokih dobave in merah pa hitro preide v utrujenost in bolečine v hrbtu. Pomagamo vam in pomislimo na detajle, ki se jih mogoče niste še niti spomnili.

Največja prednost vašega sodelovanja z nami je, da res poskrbimo za vse in vam s tem prihranimo ogromno energije, stresa ter dragocenega časa. Skozi postopek, s katerim se vi morebiti prvič srečujete, smo šli že ničkolikokrat, zato je preprosto škoda vašega truda, da projekta ne bi prepustili nam.

Pomagamo vam prihraniti pri predčasni zamenjavi pohištva

Skozi izkušnje smo se izobraževali pilili svoje znanje ter sposobnosti. Uspeh, ki pride iz tega, nam omogoča dostop do več informacij pri pohištvenih ponudnikih in nismo omejeni samo na kataloge, ki jih kupci dobivate po pošti ali na email. Nabiramo izkušnje z različnimi ponudniki in materiali, zato vemo, kaj je kakovostnejše, in kaj vam bo trajalo dlje, da ne bo potrebe po hitri prenovi in menjavi pohištva. Vsakoletna menjava pohištva vas ne bi stala samo več stroškov na dolgi rok, ampak tudi več napora in časa.

Z nami boste prihranili pri odločitvah

Pri notranjih oblikovalcih izgledajo odločitve lahke, vendar pravzaprav niso. Design je tisoč detajlov, ki ustvarijo 1 končno sliko. S svojimi izkušnjami, sposobnostmi in znanjem vam lahko pomagamo ter svetujemo, kateri deli pohištva so najpomembnejši, kje lahko bolj prihranite oz. na katerih kosih lahko bolj gledate na ceno, pri katerih kosih pa pomeni višja cena tudi višjo kakovost. Na kratko – povemo vam, kje je bolje malo zapraviti, kje pa poiskati cenejšo opcijo.

Potrudimo se, da boste prihranili s popusti

Skozi svoje izkušnje in networking z drugimi ponudniki imamo velik nabor kontaktov, ki pri nas v bistvu tekmujejo za svoj obstoj in s svojo ponudbo. Hkrati pa ne opremljamo samo enega doma tako kot vi svojega, ampak v 1 letu lahko opremimo več deset domov, zato imamo temu primerne “količinske” popuste pri ponudnikih pohištva. Zakaj tega ne bi izkoristili? Na celoten strošek vseh kosov pohištva se tudi 10% popust resnično pozna, kar vam lahko pride še kako prav pri vseh stroških, ki jih imate že tako z novim prostorom.

Z nami boste izkoristili poln potencial svojega prostora

Vedno se potrudimo izkoristiti vaš prostor, da ne izgleda natrpano, a hkrati ne preveč prazno. Znamo izkoristiti kotičke, na katere vi mogoče ne bi pomislili. Obenem pa oblikujemo prostor tako, da mu dodamo vrednost. Ko boste enkrat želeli prodati svoj objekt, vam lahko optimalna postavitev pohištva, pravilne barve in materiali, ter že sama omemba, da je prostor oblikoval notranji oblikovalec, pomagajo do hitrejše prodaje.

Z nami boste prihranili z recikliranjem svojega pohištva

Najem notranjega oblikovalca ne pomeni nujno, da se morate znebiti vseh kosov svojega starega pohištva, če tega ne želite. Kvaliteten notranji oblikovalec vam ne bo vsiljeval svojih idej za vsako ceno in preprečil, da ohranite svoje stvari. Nasprotno, v LiveIn hitro lahko vidimo in vam svetujemo, kateri kosi so potrebni samo malo prenove, menjave kljuk ali barve, ali kako bo stanovanje izgledalo bolje že samo z dodatkom / menjavo določenih delov pohištva.

Z LiveIn boste prihranili s planiranjem stroškov

Stroški se hitro razbohotijo, kadar nimate primernega načrta in z notranjo opremo ni nič drugače. Pomislite, koliko dodatnih podizvajalcev boste potrebovali pri opremljanju novega prostora – od rušilcev do pleskarjev, ponudnikov pohištva, oken in vrat, montaže tal itd. Vseh teh obrtnikov najverjetneje ne poznate osebno, kar pomeni, da vam bodo hitro želeli zaračunati malo več kot bi bilo potrebno.

V LiveIn imamo vso potrebno opremo (software), da vam lahko kakovostno vodimo stroške in časovnico opremljanja. Tako vas noben strošek ne bo presenetil – stroškovni okvir določite skupaj v začetku projekta, potem pa se stroški vrstijo glede na plan, da se vam ne nakopičijo naenkrat.

S prihranki tu in tam boste hitro ugotovili, da najem notranjega oblikovalca ni (več) stvar bogate družbe, pač pa premišljenih potez ljudi, ki želijo prihraniti na trudu in stroških, ne pa na kakovosti. Notranji oblikovalci so v bistvu reševalci problemov, saj neprestano iščejo rešitve, da vam poenostavijo življenje!

Si želite olajšati projekt?

Kliknite na gumb spodaj za več informacij o načinu sodelovanja med vami in LiveIn studiem za notranje oblikovanje.