Opremljanje na ključ

OPREMLJANJE OBJEKTOV NA KLJUČ:

Tekom oblikovanja oz. dela se zadnja leta vse pogostje srečujemo s strankami, ki želijo z opremljanjem svojega doma ali poslovnega prostora porabiti čim manj časa in energije.
Vsi se še kako dobro zavedamo trenutnega tempa življenja, tako da si večina zelo težko vzame čas, ki ga na primer zahteva prenova hiše, stanovanja ali poslovnega objekta.
Naša prednost oz. prednost, ki jo imajo naši notranji oblikovalci, je v tem, da imajo širok spekter najmodernejše notranje opreme, saj v sodelovanju z nekaterimi dobavitelji iz Italije saloni notranje opreme po Sloveniji in obiski pohištvenih sejmov v tujini nenehno širijo svoje znanje in pridobivajo nove izkušnje za projektiranje notranje opreme.
Skupek dobrih notranjih oblikovalcev s širokim spektrom znanja o izdelkih za opremljanje ambienta pa nas je pripeljal do tega, da že nekaj časa zelo uspešno opremljamo prostore in celotne objekte na ključ.
Opremljanje stanovanja na ključ pomeni, da vam prihranimo čas in denar, poleg tega pa lahko vi počnete za vas bolj pomembne stvari, medtem ko se vaš prostor spreminja v udoben dom ali poslovni prostor za uspešno kariero.

POTEK OPREMLJANJA NA KLJUČ:

Kot že rečeno, je naš namen v tem, da z našo pomočjo prihranite ogromno časa, nepotrebnih skrbi in pa seveda tudi denarja, ki je zelo pomemben faktor, ko gre za opremljanje stanovanja ali hiše na ključ.
Z vami najprej opravimo informativni razgovor, kjer tako mi kot projektant in vi kot stranka dobimo vse potrebne odgovore za uspešen potek dela in notranji dizajn, prav tako pa tudi določimo znesek, ki ste ga namenili za celotno prenovo.
Nato vam v najkrajšem možnem času naši notranji oblikovalci pripravijo idejne zasnove, kjer se natančno vidijo postavitve pohištva in razporeditev prostorov. Te zasnove vam pošljemo po elektronski pošti, da si jih lahko v miru pregledate in razmislite o morebitnih spremembah, če pa vam je lažje, se sestanemo pri nas v biroju in predebatiramo celotno zadevo.
Ko potrdite idejno zasnovo , naš projektni biro pripravi celotno podobo vaše stanovanjske enote oz. poslovnega prostora.

V projektno dokumentacijo se po navadi vključijo:

–   kotirane tlorisne postavitve prostorov in pohištva
  kotirani pogledi na stene
–   kotirani načrti montažnih sten in pohištva (detajli)
   načrti za razsvetljavo z natančnim izborom svetil
   teorija barv za celoten prostor s pohištvom
–    izbor materialov za pohištvene elemente in ostalo opremo
   izbor pohištva in cenovno ovrednotenje
   ponudbe izvajalcev za montažo, slokopleskarska ali gradbena dela
–    3D vizualizacija

Ko so vse zgoraj navedene postavke pripravljene, skličemo sestanek, na katerem predstavimo vse postavke, detajle in se pogovorimo o morebitnih dodatkih ali spremembah.
Celoten projekt vam predstavimo v 3D-vizualizaciji, da lahko dobite natančno predstavo o tem, kakšno bo stanje po obnovi. Ko se vse stvari v tej fazi uskladijo in dobimo potrdilo iz naročnikove strani, da projektna dokumentacija in predstavitev ustrezata njegovim željam in zahtevam, pa se lotimo naročanja, nakupa opreme in realizacije projekta.
Na zadnjem sestanku ali po elektronski pošti se dogovorimo za vselitveni rok, tako da je vaša edina naloga, da na ta datum prinesete svoje osebne stvari in garderobo.

Opremljanje objektov na ključ je moderen in celovit način, kako z malo napora in našo pomočjo pridete do vrhunsko oblikovanega ambienta.